mun. Chisinau, Moldova
www.aikltd.com
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
AIK LTD
Despre noi
Suntem mândri ca firma noastra serveste clienti care au crezut in irigare prin picurare şi a început să-l utilizeze de la începutul anilor 90. Clientii si partenerii nostri nu ne lasă dar acest lucru nu înseamnă că suntem perfecti, sau ca nu facem greşeli. Dar dacă chiar si am făcut, greşeli sunt luate în consideratie până când nu sunt rezolvate. În cazul în care clientul este multumit, suntem prea mulţumiţi. Acest lucru dovedeşte că cursul nostru este drept şi ideologia pe care o urmăm este corectă.Compania noastra se ocupa cu irigarea prin picurare a proiectelor pe teren, clădiri şi reconstrucţia serelor, proiectarea, fabricarea, instalarea si intretinerea sistemelor de irigare prin picurare şi furnizarea de piese de schimb pentru el. Oferim, de asemenea, servicii de inginerie şi servicii de suport agronomic.

Dacă sunteţi interesat în creşterea randamentului, reducerea costurilor şi o mai bună calitate a produsului - bun venit şi o vom face împreună cu plăcere. Compania noastra activeaza în pieţele CSI pentru mai mult de 17 ani şi astăzi suntem mândri pentru ca avem o mulţime de parteneri loiali şi clienţii cu mulţi ani de experienţă de cooperare.

Echipa companiei noastre este format din mai mult de 200 de specialişti cu înaltă calificare în 10 ţări ale lumii, care nu au întrebări fără răspuns şi probleme fără soluţii! agronomia noastră vă poate oferi un pachet complet de consultări profesionale şi recomandări privind cultivarea, şi inginerii noştri vor face proiectul de irigare prin picurare şi sisteme individual pentru nevoile dumneavoastra.

Fabrica de productie proprie în Crimeea, care este unica în felul său în întreaga Europa de Est, permit de a livra rapid şi eficient echipamentele cele mai potrivite si piese pentru cerintele dumneavoastra.

Vom organiza seminarii anuale în Israel, Olanda, Rusia, Ucraina, Moldova şi alte ţări pentru clienţii noştri cu scopul - schimbului de experienţă.

Suntem dealeri exclusive pentru companiile din CSI de renume mondial precum israelian PLASTRO, BERMAD, AMIAD, Odis, PLASSON, PLASSIM, GALCON şi MAPAL.

Vă invităm să citiţi conţinutul vederii noastre. Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai mult de 50
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei AIK LTD
Adresa str. Costiujeni, 14
Oras/Sat mun. Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-793963
Website
AIK LTD